Huisnummerbord met of zonder naam

Bestel een huisnummerbord voor naast de voordeur. Ruime keuze, en verschillende materialen, kleuren en vormen. Ons goedkoopste huisnummerbord kost slechts 5,10 Euro en wordt gratis verzonden! Een huisnummer naast de voordeur of op de brievenbus mag natuurlijk niet ontbreken. Wij bieden u daarom een ruime keuze huisnummerborden die online te bestellen zijn.

Bekijk alle huisnummers!

Losse cijfers als huisnummer

U kunt kiezen voor een bordje met alleen cijfers of wenst u ook een naam of omschrijving op het huisnummerbord? Beide is namelijk mogelijk. Belangrijk is de afmeting van de huisnummerborden. Wij bieden huisnummers in diverse maten aan; vanaf 3 bij 3 CM tot aan 25 bij 25 CM.
Ook losse nummers zijn mogelijk, erg leuk! Bekijk maar eens de:

Deze losse nummers zijn ook verkrijgbaar in messing, beton en RVS.

Vierkant, rond en meer!

Natuurlijk zijn niet alle huisnummerbordjes vierkant. Ook ronde huisnummers, ovale, of rechthoekige modellen kunt u in onze collectie vinden. En bent u op zoek naar een groot huisnummerbord? Neem dan eens een kijkje bij onze uithangborden categorie. Heeft u specifieke wensen of wilt u een afwijkende maat. De meeste bordjes maken we zelf. Stuur even een mail met de wensen, dan kunnen we u vast helpen! Kijk, hieronder ziet u een mooi vierkanten natuurstenen huisnummer, zonder tekst:
natuursteen huisnummerbordje   

Huisnummerbord zelf maken

Wilt u zelf een huisnummerbord maken? Begin dan met de keuze van het materiaal of vorm. Wij bieden onder andere huisnummers van:

Vervolgens kunt u zelf kiezen waar het nummer komt. Ook het lettertype en de kleur van de cijfers/ letters kunt u zelf bepalen. Op sommige huisnummerbordjes kunt u tevens een afbeelding laten plaatsen, desgewenst met de hand beschilderd, zoals bij onze houten naamborden met huisnummer of het naambord hieronder, in Engelse stijl.

Liever een strak model met genoeg ruimte voor de namen van de familie? Kijk dan bij de RVS huisnummers. Een huisnummerbord komt in vele afmetingen. Wilt u een groot bord met naam naast de voordeur of liever een klein bordje voor de brievenbus? Alles is mogelijk. 

huisnummerbord met tekst

 

Lees meer reviews