Huisnummerbord met of zonder naam

Huisnummerbord voor naast de voordeur. Ruime keuze, en verschillende materialen. Ons goedkoopste huinummer kost slechts 5,10 Euro en wordt gratis verzonden! Een huisnummer naast de voordeur of op de brievenbus mag natuurlijk niet ontbreken. Wij bieden u daarom een ruime keuze huisnummerbordjes die online te bestellen zijn.

Bent u op zoek naar een bordje met alleen cijfers of wenst u ook een naam of omschrijving op het huisnummerbord? Beide is namelijk mogelijk. Belangrijk is tevens de afmeting van het huisnummerbordje. Wij bieden huisnummers in diverse maten aan; vanaf 3 bij 3 CM tot aan 25 bij 25 CM.

Natuurlijk zijn niet alle huisnummerbordjes vierkant. Ook ovale huisnummers, ronde, of rechthoekige modellen kunt u in onze collectie vinden. En bent u op zoek naar een groot huisnummerbord? Neem dan eens een kijkje bij onze uithangborden categorie. Heeft u specifieke wensen of wilt u een afwijkende maat. De meeste bordjes maken we zelf. Stuur even een mail met de wensen, dan kunnen we u vast helpen!

Bekijk alle huisnummers!

natuursteen huisnummerbordje   huisnummerbord met tekst

Huisnummerbord maken

Wilt u zelf een huisnummerbord maken? Begin dan met de keuze van het materiaal of vorm. Wij bieden huisnummers van:

Vervolgens kunt u zelf kiezen waar het nummer komt en welke tekst u wilt laten zien. Ook het lettertype en de kleur van de cijfers/ letters kunt u zelf bepalen. Op sommige huisnummerbordjes kunt u tevens een afbeelding laten plaatsen, desgewenst met de hand beschilderd, zoals bij onze houten naamborden met huisnummer