Reviews

Nee nee plaatje en huisnr
Maaike | 23-04-2019

Nee nee plaatje en huisnr besteld. Nee nee plaatje kwam na een dag of 2, huisnummer zat daar niet bij. Dat blijkt een aparte afdeling te zijn. Op zich geen enkel probleem, maar was handig geweest als ze dat hadden gemeld.

Kwaliteit is prima, ziet er goed uit. Alleen de kwaliteit van de plakkers op het huisnummerplaatje is flut: die plaat viel er direct weer af. Dus dat moet nog even goed vast gelijmd.
Verder prima. Ik zou er zo weer bestellen.

Denaambordensite:
Beste Maaike,
zelftape is alleen geschikt voor vlakke oppervlakte zoals kunststof en hout. Op steen houdt dit niet. Wij raden u dan aan om gaatjes of wat u heeft gebruikt montage kit

Huisnummer
Herma | 22-04-2019

Huisnummerbordje snel ontvangen en volledig naar wens uitgevoerd.

Goede en snelle levering
Lieke Prins | 22-04-2019

Ruim voldoende mogelijkheden om een naambord geheel volgens je wensen te laten maken.
Bestelling geplaatst en binnen een week hing hij bij deur.
Zeer tevreden!

Gemaakt en geleverd volgens ontwerp
DANNY VAN LOO | 12-04-2019

Niets speciaals te melden, gewoon gemaakt en geleverd zoals ontworpen op de site. Gewoon mensen die erin slagen hun job te doen. Toppie !

Prachtig naambord
Ramon Boekhoff | 06-04-2019

Voor aan ons hekwerk een prachtig chique naambord laten maken. Het hangt nu nog maar een aantal dagen maar het is een juweeltje. Eigenlijk is hij mooier dan wat we ons hadden voorgesteld. Ik denk wel dat we voorzichtig moeten zijn met de verflaag op het bord. Het lijkt mij kwetsbaar bij contact met harde materialen. We zijn er blij mee!

Jammer
GvR | 05-04-2019

Bordje naar factuuradres verzonden terwijl ik toch duidelijk een (ander) afleveradres had ingevuld....
Product verder in orde.
Denaambordensite:
Beste GvR, we hebben uw naambord verstuurd naar het bezorgadres die u heeft opgegeven. Bij factuur en bezorgadres staan dezelfde adresgegevens ingevuld.

Naamplaatje marmer
Sharmaine Reijnhout | 05-04-2019

Snelle service en goede kwaliteit naambordje.

Kon gewoonweg niet wachten dat het opgehangen werd.
Ben zeer tevreden.

Dank je wel

Peer | 05-04-2019

uitstekend

Goede service, mooi product
Greetje Hingstman | 21-03-2019

De bestelling voor een naamplaatje die ik plaatste, ging zoals je zou willen dat het altijd gaat. Goede service (snelle reactie op vragen, zelfs op zaterdag!), mooi product tegen een scherpe prijs. Ik kom zeker terug...

Aanrader!
Wendy | 21-03-2019

Een prachtig assortiment. En het persoonlijke contact van de schilder, die belde om even kort te sluiten hoe het zou gaan worden, maakt dat ik dit bedrijf bij iedereen zal aanraden. Het bord is prachtig geworden, en is goed verpakt verzonden. Echt klasse!

Bestelresultaat
B. Kuiper | 16-03-2019

We hebben een bordje besteld met een huisnummer.
Er was een brede keuze en we hebben een bordje naar onze wens gevonden. De levertijd werd ons duidelijk gemeld, zou vier tot zes weken duren.
Het bordje kwam keurig binnen de afgesproken tijd en zag er goed verpakt uitstekend uit. Wat opviel was het gewicht ten teken dat het zwaar was van de aangebrachte emaille. Het duidde op prima kwaliteit en uitstekend afgewerkt.
Dank daarvoor en bij een volgende bestelling zullen we zeker bij u uitkomen.


Prachtig stukje vakwerk!
Mevr.Joosten | 15-03-2019

We hadden een geëmallieerd naambordje laten maken voor op een oud speelgoedwinkeltje met de naam van de makers er op.
Omdat het geëmallieerd was was duurde het welenkele weken, maar het resultaat was het wachten waard! Echt prachtig!
Complimenten!

Rvs naamplaatje. Zwart gelaserd.
Meuldijk | 27-02-2019

Prima levering.
Na een half jaar in weer en wind nog steeds goed.
Ik ben tevreden :-)

Zeer tevreden
Esse | 25-02-2019

Goede service en snelle levering! Erg blij met het mooie bord!

Mark jansen | 25-02-2019

Geweldig mooi bord hebben ze gemaakt en een super goede Service.
Zeker aan te bevelen.
Ron nogmaals bedankt

Blij met ons prachtige naambord
Fam Groot | 08-01-2019

Wij waren blij verrast dat ons naambordje al zo snel geleverd werd. Het pakketje was goed verpakt en het naambordje ziet er erg mooi uit. Past helemaal bij ons hek, precies zoals we gehoopt hadden.

Patrick | 07-01-2019

Heel makkelijk online programmaatje om je naambordje te ontwerpen. Vervolgens nette en snelle levering, dik tevreden! In mijn geval betreft het een mooie leisteen huisnummer/naambord inclusief bevestigingsmateriaal.

Goede service
Moniek Peeters | 07-01-2019

Het betonnen naambord zag er goed uit. Helaas was er een stukje van de hoek af. Ik heb meteen een nieuw naambord gekregen.

Makkelijk en mooi
Hans | 07-01-2019

Veel keuze in borden. Makkelijk een bord naar eigen inzicht te maken. Ook nog eens een snelle en keurige levering. Toppie!

Naambord
Henk Vermeer | 07-01-2019

Alles keurig geregeld en op tijd

Zeer tevreden
Wilma Venhuizen | 06-01-2019

Handgeschilderd naambord besteld met daarop een door ons aangeleverde afbeelding.
Eindresultaat is precies zoals bedoeld. Pluim voor de schilder! Zeer tevreden.

Heel tevreden
Berdine | 06-01-2019

Wij zijn heel blij met ons naambordje. Het ziet er mooi uit en was er al heel snel. Goede service!

Prima
Simon | 05-01-2019

Veel keuzemogelijkheid, maar eenvoudig de juiste kunnen vinden.
Een paar dagen na bestellen met de post afgeleverd.
Mooi, duidelijk bordje, keurig gemaakt.
Precies zoals ik had gedacht.

Cijferbordje
Michel Aarden | 05-01-2019

Bestelling geplaatst, ik woon op nr 120, maar het bordje is voor 12-c. Binnen een half uur een telefoontje: klopt het wel? Zeer correct. Besteld tijdens de kerstdagen, toch binnen twee dagen het bordje in huis, grote klasse, mooi gemaakt. Tevreden!

Mooi emaille naambord
Jansen | 05-01-2019

Emaille naambord besteld. Goede kwaliteit en goed op de hoogte gehouden toen het naambord werd verstuurd.

Houten naambord valt tegen
José Koelink | 05-01-2019

Handgeschilderd bord besteld met huisnummer en 3 regels tekst. Uitlijning gekozen zoals voorbeeld.

Schilder belde tussendoor dat de gekozen grote niet paste met de 4 tekst regels. Hij zou een grote pakken. Prima opgelost dus, maar wel raar dat dit niet zo op de site stond.

Levering was langer dan op de Website stond. Daarna bleken er geen schroeven bij te zitten. Dat stond niet op de Website. Verder staan de namen van onze twee kinderen op de onderste regel zo geschilderd dat het wel een woord lijkt! De uitlijning is dus slecht!

Conclusie: zoals eea op website staat weergegeven is niet zoals het uiteindelijk resultaat eruit is komen te zien. Ik was teleurgesteld.

Reactie naambordensite: Beste mevrouw Koelink, bedankt voor uw review. Vervelend dat u niet tevreden bent. Helaas hebben wij geen enkele mail ontvangen dat u ontevreden bent over uw naambord. De levertijd van handgeschilderd is 3 weken wat ook op onze site staat. U heeft dit helaas over het hoofd gezien. Dit komt omdat de verf moet drogen. Uw naambord wordt met montagekit bevestigd waardoor er geen schroeven in hoeven te komen. Wij zullen contact met u opnemen over uw bevindingen.

Uithangbord
Martine | 05-01-2019

Binnen enkele dagen na de bestelling werd ons uithangbord persoonlijk afgegeven. Wij zijn er erg blij mee en hebben van verschillende buren en onze visite complimenten ontvangen. Het staat zo mooi.

Messing gedenkplaatje
J.E. van Overbeek | 10-12-2018

In messing is een gedenkplaat gemaakt voor een grafkist. Na ontwerp verzonden te hebben was de gedenkplaat binnen een paar dagen in huis. Uitgevoerd geheel naar hoe wij het voor ogen hadden kreeg het later een mooie plek op de kist. Dank voor de snelle service en de mooie uitvoering, wellicht niet een alledaagse opdracht voor dit bedrijf.

Plexiglas huisnummer
Gonny | 08-12-2018

Super mooi huisnummer, goede service en snelle bezorging. Een site met veel keuze!

Snel en perfect
Annemarie | 07-12-2018

1 keer met de ogen knipperen en t naamplaatje ligt al op de deurmat!
F a n t a s t i s c h !

Naambord van leisteen
Annet | 07-12-2018

Ik vond het best spannend om iets te bestellen wat niet meer te ruilen is, maar het leistenen naambordje is echt mooi geworden. Ben erg tevreden!

Huisnummer plaat
E | 07-12-2018

Snelle service, prima kwaliteit, veel aanbod

Huisnummerplaatje
Freddy | 01-12-2018

Huisnummerplaatje van leisteen was mooi gemaakt en tevreden met het resultaat. Werd snel geleverd, alleen verpakking was niet voldoende en dat het door de brievenbus werd gegooid vond ik niet kunnen. Minimaal 2 kleine stukjes afgebroken, maar niet echt zichtbaar.

RVS look aluminium naambordje
C. Vermaat | 22-11-2018

Bordje is mooi uitgevoerd en afgewerkt. De koppen van de schroeven zijn echter te grof en steken door de ringen er ver boven uit. Mooier resultaat met bolle schroefkoppen die aan onderzijde afgeschuind zijn. Visueel is dat beter in balans.

Prima in orde!
Mathias | 22-11-2018

Prima in orde!

Maris | 06-11-2018

Goede en snelle service. Ik had stom genoeg een verkeerd nummer in bestelling. Vervolgens krijg ik het goede nummer ook nog netjes op de post. Ging om een kleine variant maar toch super netjes opgelost.

Naambordje
Frans Verwoolde | 06-11-2018

Functioneel en qua prijs een heel goed naambordje
Ik ben er zeer tevreden over , en post NL ook

naamplaatje
Astrid | 04-11-2018

Vlotte bezorging, mooi naamplaatje.

Prima!
Jannie | 31-10-2018

Duidelijke website, snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

Naambord
Evert Beens | 31-10-2018

Keurig product en keurig afgehandeld en naar Frankrijk verstuurd

Top!
Joost | 16-10-2018

Zeer klantvriendelijk en goed bereikbaar via e-mail. Denken in oplossingen en bovendien hele goede kwaliteit.

naamplaatjes op huwelijks cadeau
Hans Zevenhuizen | 14-10-2018

Nadat de eerste naamplaatjes in de post verloren waren gegaan heeft de 'De Naamborden site" zeer snel nieuwe gemaakt en gestuurd zodat wij ze op tijd hebben ontvangen. De plaatjes zijn erg mooi en passen erg mooi op de sokkel van het bronzen beeldje. Wij zijn zeer tevreden!

nummerbordje
L. de Vos | 14-10-2018

Snelle verzending en het nummerbordje voldoet aan onze verwachtingen. Kon op de website precies vinden wat we nodig hadden.

Prima
Ton | 13-10-2018

Duidelijke website. Product voldoet aan verwachting. Levering, zonder verzendkosten (!), na 5 werkdagen.

tevreden klant
Thierry (BE) | 12-10-2018

Gisteren mijn huisnummer in email geleverd gekregen. Resultaat is zoals ik op de site samengesteld heb, mooi product en heel goed verpakt. Ook over de levering zelf heel tevreden, zelfs iets vroeger dan verwacht en leuk dat je kan volgen waar je pakketje is. Dikke pluim voor het geleverde werk! Een echte aanrader!

Volle tevredenheid
toonkunstkoor Leiden | 05-10-2018

Naar volle tevredenheid geholpen; Er werd meegedacht aan een messingplaatje met een niet alledaagse opdruk. Heel prettig contact, snelle reactie op vragen en het resultaat is geweldig.

Goede en snelle service
Marian | 29-09-2018

Naambordje besteld, zou 3 tot 5 dagen duren , binnen twee dagen lag de envelop met het naamkaartje in de brievenbus

Naambordje
Van der Meulen | 28-09-2018

Bij messingborden is er een langere wachttijd dan 24 uur, maar het resultaat is dan ook erg mooi.

huisnummerplaatje
M Mulder | 28-09-2018

Snelle levering, netjes verzorgd. Goede kwaliteit.

Naambordje
Van der Meulen | 28-09-2018

Wij heb een koperen plaat voor een herinneringsbankje besteld. Het werd weliswaar niet binnen de beloofde 24 uur geleverd (4 dagen later), maar is precies wat we wilden.

Reactie van de naambordensite:
Hartelijk dank voor uw review.
Messing naamborden worden gegraveerd en zwart ingekleurd. Dit heeft een droogtijd nodig van 1 tot 3 dagen. U had uw bestelling donderdagavond geplaatst waardoor het weekend ertussen zit. Wij kunnen u ook geen 24 uur levering bij messing naamborden geven. Ik weet ook niet wie dit beloofd heeft want ik kan niets terug vinden in mail contact.
Ben blij dat het resultaat naar wens is gegaan.

Naambordje
Janine | 28-09-2018

Super snelle levering. Mooie kwaliteit en netjes verpakt!

huisnummerplaatje
Rob | 28-09-2018

Huisnummerplaatje werd vlot geleverd en is van goede kwaliteit.

RVS naamplaatje voordeur
Jeroen Beltman | 28-09-2018

Langwerpig RVS geborsteld voordeur naamplaatje besteld met opdruk. Lijkt eerder gezeefdrukt dan geëtst of gelaserd. Ben benieuwd hoe de opdruk het houdt in weer en wind. Plaatje zelf erg netjes, mooi de scherpe randjes afgewerkt. Tot nu toe erg tevreden.

Mooie naamplaat
Corina | 24-09-2018

Heel erg tevreden over ons houten naambord!
Top gedaan!

Erg mooi naamplaatje
Liane | 20-09-2018

Snelle levering van erg mooi naamplaatje, perfect!

correcte levering
Agnes Weersink | 20-09-2018

Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling.
Bestelling compleet geleverd.

keurig stukje werk
C.G.A. Scholtes | 19-09-2018

compleet met schroefjes en pluggen

zeer tevreden

Goed product
Jelena | 07-09-2018

Super nummerbordje voor een super prijs!

Tevreden klant
Charlotte | 03-09-2018

Snelle levering, goede service en een mooi product. Wij zijn tevreden!

Indrukwekkend resultaat
Jacqueline | 02-09-2018

Zeer tevreden met ons Belgisch Hardsteen huisnummer. Materiaal is mooier dan we verwacht hadden en ook de dikte van het huisnummer bordje is mooi robuust. Fijn dat je ook een proefdruk vooraf kan krijgen zodat je weet hoe het bordje eruit komt te zien. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

zeer tevreden klant
Cora Jansen | 03-08-2018

Het bestelde naambordje heb ik ontvangen en het ziet er keurig verzorgd uit, ben heel tevreden en raad iedereen aan die een naambord zoekt om op de naambordensite te kijke

bestelling
e.m. rosema-brink | 27-07-2018

Een naambordje zo mooi, dat had ik me niet eens voor kunnen stellen!!!!

schat | 15-07-2018

Super mooi naambord geworden. Erg tevreden.

Prima
Koster | 15-07-2018

Precies zoals verwacht en vlotte levering!

Prachtig naambordje
Karen van Kolfschoten | 15-07-2018

Ene bordje besteld voor onder een kunstwerk. Het digitaal maken was niet erg moeilijk en daar was ik blij mee. Omdat duidelijk stond aangegeven dat levering pas zou plaatsvinden na betaling en ik niet zelf zou betalen, moest ik vlot communiceren met het bedrijf, dus met Ron. En dat kon inderdaad heel vlot.
Het naambordje was mooi op tijd en ziet er prachtig uit.

Naambordje
Elsa | 15-07-2018

Prima service en goed contact! Naambordje was mooi en zeer tevreden met eindresultaat!

Service O.K.
Dick | 15-07-2018

Huisnummerbord besteld, aflevering/prijs prima.

Tevreden klant :)
Wilma | 11-07-2018

Makkelijke site, keurig naambordje, nette prijs en met een paar dagen ( goed verpakt) in huis. Aanrader !!

Goede service, mooi bordje!q
Irene | 05-07-2018

Heb hier een naambordje besteld, maar helaas hebben we allebei een lastige achternaam en stond er een foutje in één van de namen. Dit werd heel snel opgelost en binnen een aantal dagen ontvingen we een nieuw naambordje. Ziet er mooi uit en past precies bij ons nieuwe huis!

Top
ria maelissa | 04-07-2018

Makkelijke site alles goed te vinden levering op tijd.

Eyckmans | 03-07-2018

perfect!!

Naambordje messing
Astrid | 03-07-2018

Kwam deze site tegen op zoek naar een mooi naambordje, dat is dus gelukt. Goed overzichtelijke site, en heel snel geleverd ik had het bordje in 2 dagen in huis.
Kan het zeker aanraden, ben zeer tevreden.

keurig naamplaatje
Rob Holter | 03-07-2018

Keurig rvs naamplaatje ontvangen voor een prima prijs

naambordje
Schaijk | 03-07-2018

Naambordje ziet er heel mooi uit en werd ook snel geleverd. Prima service.

houten naambordje
Marijoke van der Keur | 03-07-2018

Ik had een ovalen, houten naambordje besteld, daar stond bij dat het een aantal weken kon duren, maar gelukkig was het er al in 1 week. Het ziet er prachtig geschilderd uit. Het was alleen iets kleiner dan ik dacht. Let dus goed op het aantal centimeter wat aangegeven is.

Naambord entree buitendeur
Theo Koogje | 03-07-2018

Snelle service. Goed afgewerkt product. Binnen 3 dagen het artikel zonder verzendkosten ontvangen.

Goede service, snelle levering
Sabine | 03-07-2018

Heel mooi messing naambordje ontvangen met nette gravering. Ik had het verzoek geplaatst of hij snel geleverd kon worden ivm een verjaardag en had het bordje vervolgens binnen 2dagen binnen. Top service!

naambordje
Marianne Niemeyer | 02-07-2018

snelle levering, goede kwaliteit, zeer tevreden

RVS/glas naambordje
B.Schouten | 25-06-2018

Mooi naambordje, supersnelle levering en zeer snelle en vriendelijke behandeling van vragen. Top!

Zoals het hoort
Joris | 20-06-2018

Duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering en goede kwaliteit.. Alles zoals het moet zijn dus.

Helemaal tevreden
Sylvain | 20-06-2018

Prima service, snelle levering en uitstekende kwaliteit!!

Jorieke | 20-06-2018

Top service! Binnen 1 dag geleverd. Super kwaliteit.

Huisnummerbord
R. Oudkerk | 20-06-2018

De site is goed overzichtelijk met een ruime sortering.
Bestellen via de site ging makkelijk.
Bestelling was 2 dagen later in huis.

Erg tevreden!
Alice | 20-06-2018

Ik heb onlangs twee naamborden besteld. Ik heb de service ervaren als prettig en snel! Ik heb gebeld en gemaild met een aantal vragen en werd direct geholpen. De bestelling lag vervolgens binnen een paar dagen op de mat!

Prima product
Monica Rijk | 19-06-2018

Het huisnummer bordje dat ik besteld heb, is wat ik hoopte te ontvangen. Prima product tegen een nette prijs.
Als ik 1 min moet noemen, is het dat ik niet precies wist wanneer het geleverd zou worden. Het was een kadootjes voor vaderdag. Gelukkig kwam het zaterdag en was het dus precies op tijd.

deNaambordensite:
Beste mevrouw Rijk,
bedankt voor uw review.
De leveringstijden staan onderaan bij elke pagina in Verzending, Levering & Garantie en Algemene voorwaarde in een overzichtelijke kolom.

TOP!
Rosalie Velderman | 19-06-2018

Prima levering prachtig naambordje !!!

Prima service tegen leuk prijs!
J.C. van Dijk | 15-06-2018

Voor een leuke prijs had ik zeer snel mijn perfecte naamplaat in huis. Toen ik in aanvang wat vragen daarover had, werd er uitstekend meegedacht om de mooiste uitvoering te krijghen.

Precies wat ik bedoelde
Jopie Rieff | 06-06-2018

Ron was zeer behulpzaam met het uitzoeken van het juiste naamplaatje. Plaatje ziet er prima uit en werd snel geleverd .
Top!

Emaille naambordje
Nita | 02-06-2018

Na ruim 4 jaar in onze nieuwe woning, hebben we eindelijk een mooi naambordje aan de deur hangen. Deze werd goed afgeleverd (in plat doosje met noppenfolie erom heen en chipjes). We moesten wel even geduld hebben (was bedoeld als verjaardagscadeau...), maar deze is gelijk na ontvangst opgehangen! Ook de communicatie was goed en snel. Klasse!

Naambordje
Kees | 19-05-2018

Goed meegedacht over lettertype en grootte, het juiste materiaal en precies de juiste maat. Ziet er top uit

Goede service en een zorgvuldig product willen leveren.
Twee-acht-a | 12-05-2018

Van het huismummerbordje van leisteen van de eerste zending was iets afgebroken. Na een mailtje met foto's aan de naambordensite, werd direct door de heer Martens gereageerd dat er een nieuwe werd gemaakt en aan ons werd toegezonden. Vlot gereageerd en correct afgehandeld. Echt goed geregeld!

een pluim
corry donkersloot | 03-05-2018

Een opvallende vriendelijke en correcte behandeling zoals je dat niet veel meer tegenkomt.De uitstekende kwaliteit van de bestelling,een geémaileerd huisnummer en een Verboden toegang bordje werden direct na betaling bezorgd.
Heb je een nieuw huisnummerbordje nodig voor je woning, bij de naamborden site ben je als klant nog koning!van harte aanbevolen

Iets kleins .
j.l. v.d. broek | 28-03-2018

Kleine naamplaat , maar grote kwaliteit .
Snelle reacatie op mail !
Kunnen een hoop bedrijven voorbeeld aan nemen .
Naamplaat nodig ? Daarheen. Waarheen ? Naambordensite .

kwaliteit
Rebecca | 19-03-2018

Prima kwaliteit van de levering, communicatie via mail accuraat en snel.
Tip: levertijd bij benadering op de site zetten, bv bij emaille product langere levertijd nodig.

prima opgelost
MdP | 15-03-2018

Het toesturen duurde langer dan gepland, dus ik heb gebeld en bericht achtergelaten, werd meteen teruggebeld en kon 's avonds ook nog gewoon terugbellen. Daarna goed contact gehouden en uiteindelijk werd het naambordje keurig geleverd. Prima service en het resultaat is heel netjes, precise conform verwachting!

Naambord
Mooi bij Marlon | 03-03-2018

Super mooi naambord ontvangen voor mijn eigen zaak. Top resultaat!

Naambord
C.J Krijgsman | 11-01-2018

Super mooi geworden,echt een aanrader!
Netjes geleverd ,goede service!!

Mooi bordje, netjes geleverd
Hans Smits | 03-01-2018

Het RVS-naambordje wat ik had besteld was zo mooi als ik gehoopt had en werd netjes afgeleverd. Daarbij vond ik het heel handig dat het bordje gewoon door de brievenbus kon. Ik ben er heel blij mee! Twee tips: 1. Op de website bij bestelling het naambordje tonen zoals je het bestelt, inclusief lettertype (op mijn iPad gebeurde dat niet). 2. Na de bestelling informeren over de verwachte afleverdatum.

huisnummer-naam-bord
Joke van Schie | 02-01-2018

Wij hebben een emaille huisnummer-naam-bord besteld via de naambordensite.nl
Het bestellen via de site ging eenvoudig en het bordje ziet eruit zoals we bedacht hadden! Na het bestellen wilde ik nog een kleine wijziging doorvoeren, wat geen probleem was voor denaambordensite.nl
De levering ging sneller dan verwacht, wat natuurlijk altijd fijn is.

Huisnummerbord
Christa | 02-01-2018

We hebben een antraciet grijs huisnummerbord voor onze dochter en schoonzoon besteld en deze zijn er erg blij mee en vinden het een mooi bord en het voldoet aan hun verwachtingen. Ook de levertijd was goed en we werden keurig op de hoogte gesteld van de levering. Dit ging goed want we hebben het bordje rechtstreeks naar het adres van onze dochter gestuurd en de factuur naar ons adres. Prima geregeld!

Naambordje
Monique | 02-01-2018

Ik ben zeer tevreden over het product! Ook de service is perfect en er wordt met je meegedacht! Echt een aanrader!

NAAMBORDJE MET NUMMER
JR v Veen | 01-01-2018

Allemaal goed, snelle levering, goed verpakt ,met plugjes en schroefjes. Wat ik er mooi aan vond je kan zelf ontwerpen en ziet direct
resultaat hoe het wordt.
duurzaamheid ? ja ziet er goed uit de rest hoor je over tien jaar. d.v.

Dik tevreden
Heg | 30-12-2017

Bij de naambordensite een huisnummerbordje besteld. Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Ambachtelijke kwaliteit emaille. De uitlevering vond niet plaats op de door het bedrijf aangegeven dag. Was rond de kerstdagen. Hier op gereclameerd. Zeer snel bericht van het bedrijf, vergezeld van excuses. Er werd aangegeven dat men er direct werk van zou maken. Allemaal heel attent dus. Direct na de kerst werd het hoogwaardige product alsnog geleverd.

Eindelijk !!
Henk Langhout | 30-12-2017

Na lang zoeken en gegoochel eindelijk het juiste gevonden.
Wat er doorgaans aangeboden wordt op het gebied van “ pas op hier waak ik” de zgn waarschuwingsborden is van de meest goedkope en niet duurzame soort materialen van b.v. plastic alu of een in plastic verpakte foto van het ras wat van ellende na 3 maanden uit elkaar valt. Bij toeval op deze site belandt zie daar de mooiste ooit ! Mooie grote maat met een natuurgetrouw hoofd ( ! ) van Dobermann Pincher geweldig in één woord.
De kwaliteit is van de eerste soort emaille en denk zelfs dat het bord het huis overleefd !
In de hoop dat mijn aankoop ook nog een preventieve en afschrikkende werking heeft op mensen met slechte bedoelingen ben ik dubbel tevreden en was deze investering het meer dan waard
Nog vermeldingswaardig : incl. 4 eerste kwaliteits R.V.S. schroeven & 4 eerste kwaliteit Fischer pluggen

Super!
janne poort | 30-12-2017

Wij hebben een emaille naambordje besteld, erg mooi en van zeer goede kwaliteit.

Heel tevreden!!!
Tessa en Bruno | 16-12-2017

Wij zeer tevreden over ons gepersonaliseerde naambord! Zowel de kleur van het bord als de kleur van de letters is vrij te kiezen. Zo past je bord bij elke gevel! Van zeer stevig materiaal en inclusief pluggen en vijzen om het bord op te hangen. Zeker zijn prijs en wachttijd waard!

MOOI bord
H.v.d.M | 05-12-2017

Prachtig glazen naambord met RVS plaatje. Eigenlijk precies zoals ik had verwacht.
Wel lang geduurd voor het werd verzonden. Na telefoontje wel meteen de volgende dag verstuurd, mogelijk door de drukt van Sinterklaas per ongeluk 'vergeten'. Kan gebeuren, goed opgelost! De schroeven zitten in de verpakking 'verstopt' in een omgevouwen stukje van de verpakking. Kijk je makkelijk overheen.

naamplaatje
stock | 04-12-2017

Mooi naamplaatje, goede kwaliteit voor een mooie prijs.
Snelle levering.

Marijke Van der horst | 02-12-2017

Makkelijk te bestellen.
Goede service.
We zijn zeer blij met het mooie uithangbord.

Huisnummer
A.Oldekamp | 01-12-2017

Perfect en snel geleverd betreffende ons huisnummer

Huisnr.
Lida Meijne | 23-11-2017

Mooi Huisnr. en niet duur.
Het aantal gaatjes zou minder mogen in plaats van vier op elke hoek zou ik links en rechts in het midden een gaatje plaatsen. Dat is voldoende om het op te hangen.

Prima koop
Sanneke | 23-11-2017

De naambordjes zijn precies zo geleverd als ik had gewild.
Goede koop, snel, goed betaalbaar en netjes bezorgd!

Prima bedrijf
Schot | 23-11-2017

Naambordjes netjes binnen 3 dagen na bestelling bezorgt .

Top
Emily | 06-11-2017

Hartelijk dank voor het mooie naamplaatje! Met name veel dank voor de snelle levering en het plaatje past precies en staat erg mooi!

Huisnummer plaatje
Corian | 05-11-2017

Zeer tevreden met de kwaliteit, de service,de snelheid van levering,keurige prijs en het meedenken!
Waren vergeten te vermelden wat ons huisnummer moest zijn en kregen een keurige en oplettende mail..

prima
M. Ekkel/Smits | 05-11-2017

Mijn nieuwe huisnummer is netjes en snel afgeleverd. Zeer tevreden!!!


prima
ingrid | 23-10-2017

een uithangbord besteld en heel snel en perfect geleverd. Wij zijn er erg blij mee!

Prima service en mooie kwaliteit!
Marjan | 12-10-2017

Wij zijn geweldig blij met onze RVS naamplaat met gegraveerde (groene) letters. Bij een nieuwe voordeur hoort een mooi naambordje, en dat is gelukt. Snelle levering ook. De service na levering is ook dik in orde. Wij wilden graag plakstrips aan de achterkant en dit is alsnog heel snel in orde gemaakt. Bedankt!

Een blije klant..
San | 06-10-2017

Overzichtelijke site , makkelijk bestellen , snelle levering , goede kwaliteit...zeer tevreden !

Prachtig!
Irma | 04-08-2017

Wat een mooi naambord! Werkelijk super. Ook superservice want ik wilde een nieuw naambord op de oude plek. De schroefgaten moesten overeenkomen. Na telefonisch contact geen probleem. Echt supermooi geworden. Prijs-kwaliteit verhouding dik in orde.

Naamplaat
M. Kooistra | 31-07-2017

Een aluminium naambord met gegraveerde letters besteld, binnen 3 werkdagen lag deze al bij ons in de bus terwijl er 5 werkdagen voor staan, naambord keurig in orde precies zoals we verwachtten. Zijn er zeer blij mee.

Top!
Paula | 30-07-2017

Bordjes zijn makkelijk te personaliseren en bestellen op de website. Snelle en nette levering, goed verpakt. En eenmaal opgehangen bij de voordeur een mooie aanwinst voor onze woning! Een naambordje om trots op te zijn! :-)

Waarschuwingsbord
K van Dijk | 30-07-2017

Goede kwaliteit, snelle levering. Zeer tevreden.

zeer tevreden
Sarah Piffert | 30-07-2017

Alles verloopt volgens afspraak. Levering is op tijd. Men krijgt nog een controle mail voordat de effectieve bestelling gemaakt wordt. Ik ben zeer tevreden.

Prima
Floor Harms | 30-07-2017

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitberhouding. Ik had een bordje met boorgaten besteld en was toch met plakstrip uitgevoerd. Heb ervoor gekozen dat zo te laten en dat staat prima.

Prima
Goos Veenendaal | 29-07-2017

Zorgvuldige uitvoering van mijn order en een snelle levering.

Goede aankoop
Monique du Crocq-luijer | 29-07-2017

Wij hebben een goede aankoop gedaan bij de naambordensite.
Hebben een naambordje in de kleur zilver besteld met blauwe sierletters.
Onze verwachtingen zijn uitgekomen. Kwaliteit en prijsverhouding is prima !
Voor iedere portemonnee hebben ze een leuk naambordje.

Naamplaatje.
Heer Oosterveld. | 29-07-2017

Mooi naamplaatje en de levering was vlot. Alleen waren er geen messing schroeven bij om het naamplaatje vast te zetten. Moest voor twee schroeven op pad en bij de eerste zaak waar ik kwam hadden ze geen messing,wel RVS schroeven,maar dat staat niet mooi. Bij de volgende zaak is het gelukt, al met al een beetje knullig.
Punt van aandacht.

Reactie naambordensite.
beste heer Oosterveld. Bedankt voor uw review. We hebben vanwege uw aandacht punt bij messing naamborden de keuze gaatjes met schroefjes toegevoegd.

Naamplaatje buiten
Van Herreweghe | 22-07-2017

Heel mooi

Geweldig
Annelies en Bart | 12-07-2017

Prachtig naambord, nog mooier dan verwacht! Staat mooi op de gevel van ons pitoresk huisje anno 1905 in Middenbeemster Noord Holland.Ook het contact is snel en accuraat. Wij zoj zeer tevreden en bevelen de naambordensite dan ook van harte aan!,

Super service en kwaliteit!
Carola Riksma | 07-07-2017

Diverse keren gemaild met de naambordensite omdat ik voor een bepaalde datum een naambordje nodig had en ik hem eigenlijk iets te laat had besteld. Altijd super snel reactie en de naambordensite heeft er voor gezorgd dat het naambordje alsnog op tijd binnen was! En het bordje is ook nog eens super mooi!! Bedankt voor de geweldige service en kwaliteit!

Kort maar Krachtig
AH Janssen van Doorn | 05-07-2017

S àvonds huisnummer besteld en twee dagen later had ik het in m,n brievenbus
Super !

Correctie
Alex VDL | 05-07-2017

Correctie op mijn vorige review. Volgens mij was mijn browser niet goed, want nu heeft de website een prima en overzichtelijke layout. Nogmaals bedankt voor de goede service.

Top product, perfecte service
Alex VDL | 05-07-2017

De website is niet anno 2017 maar dat weerhield mij niet om een mooi verlicht huisnummer te bestellen. Bestelling ging vlot en niet lang erna kreeg ik een voorbeeld via email. Na bevestiging had ik het bord binnen enkele dagen in huis. Zeer mooi product waarmee de gevel van ons huis zeker meer uitstraling krijgt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Super
Spelier | 04-07-2017

Super tevreden over bestelling en levering , had het de volgende dag al in huis, was een cadeau voor vaderdag en we zijn er heel blij mee, geeft goed licht en is heel mooi, ook eerst een voorbeeld gehad, al veel positieve reacties op gehad. Kortom bedankt voor de mooie en snelle levering van ons naambord. Top

Mooi naamplaatje
Laura | 03-07-2017

We zochten een naamplaatje voor op onze brievenbus. Via denaambordensite.nl konden we er zelf een ontwerpen en kiezen of er gaatjes in het plaatje moesten komen of dat we hem met een plakstrip wilden ontvangen. We hadden voor de plakstrip gekozen en dit werkte prima bij het aanbrengen! Hij staat er goed op! Snelle en correcte levering. Zeer tevreden over het resultaat en de afhandeling van onze bestelling.

jongema | 02-07-2017

keurig bordje geleverd, binnen een paar dagen in huis, dikke prima !!!

Jjmbaars | 01-07-2017

Ben zeer tevreden over mijn aankoop; een product van goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Top adres
Stephan Swinkels | 01-07-2017

Dit is absoluut DE site voor naambonden. Snel, goed en professioneel!

Prima service
Wim Impens | 01-07-2017

Nummerbord besteld via de webshop. Prima overzichtelijk en alle prijsklassen. Vandaag besteld, morgen in huis. Nou ja het werd overmorgen. Maar ja, wat geeft dat?

Mooi monument
Ilse | 26-06-2017

Bedankt voor het rvs-plaatje dat ik had besteld, het monumentje voor mijn overleden man is nu compleet. Het plaatje is precies zoals we hadden gehoopt. De levering was snel en ook het mailcontact naar aanleiding van mijn vragen liep gesmeerd. Dank hiervoor.

Prima service
Eduard Bos | 25-06-2017

Deze mensen geven echt service.
Ik werd zelfs nog gebeld vlak nadat ik 's avonds mijn naambord had besteld, er waren nog een paar dingen niet helemaal duidelijk. Dit hebben we telefonisch besproken en opgelost.
Ik had nogal haast met mijn naambordje, dit was totaal geen probleem. Nog de volgende dag werd mijn RVS naambord gemaakt en opgestuurd.
Het naambord was een cadeau en diegene waar we het aan gegeven hadden waren er erg blij mee.
Kortweg: een aanrader, prima service en een geweldig product.

Prachtig
Karin | 25-06-2017

Snelle reactie, goede service, snelle levering en het belangrijkste een prachtig en kwalitatief goed product! Zeer tevreden

Erg mooi uithangbord
Jeren Berg | 24-06-2017

Bedankt voor de mooie uithangbord met volgbordjes. Snel geleverd en goede communicatie.

Prima service
Ina | 24-06-2017

Snelle levering en prima service, erg tevreden

Nummerbord
Joke Hutzezon | 24-06-2017

er zitten niet eens schroefjes bij....

deNaambordensite:
Beste mevrouw Hutzezon,
Bedankt voor uw beoordeling. Bij goedkope kunststof huisnummers kunt u kiezen uit zelftape of gaatjes. Wij proberen de prijs zo laag mogelijk te houden. Wij leveren hier geen schroefjes bij omdat het gewicht gaat toenemen en daardoor de portokosten voor ons een stuk duurder wordt en de prijs van uw kunststof huisnummer zal stijgen.  Tevens wil de een een lange schroef en de ander weer een kort schroef.

Maar wij willen u alsnog 4 schroefjes gratis toesturen.
Wij hopen dat u tevreden bent met ons antwoord.

Tevreden
De vries | 20-06-2017

Naamplaatje voor vaderdag, goed advies en snelle levering. Ik mocht na vaderdag rekening betalen anders was de verrassing er al af.