Reviews

Naambordje
Kees | 19-05-2018

Goed meegedacht over lettertype en grootte, het juiste materiaal en precies de juiste maat. Ziet er top uit

Goede service en een zorgvuldig product willen leveren.
Twee-acht-a | 12-05-2018

Van het huismummerbordje van leisteen van de eerste zending was iets afgebroken. Na een mailtje met foto's aan de naambordensite, werd direct door de heer Martens gereageerd dat er een nieuwe werd gemaakt en aan ons werd toegezonden. Vlot gereageerd en correct afgehandeld. Echt goed geregeld!

een pluim
corry donkersloot | 03-05-2018

Een opvallende vriendelijke en correcte behandeling zoals je dat niet veel meer tegenkomt.De uitstekende kwaliteit van de bestelling,een geémaileerd huisnummer en een Verboden toegang bordje werden direct na betaling bezorgd.
Heb je een nieuw huisnummerbordje nodig voor je woning, bij de naamborden site ben je als klant nog koning!van harte aanbevolen

Iets kleins .
j.l. v.d. broek | 28-03-2018

Kleine naamplaat , maar grote kwaliteit .
Snelle reacatie op mail !
Kunnen een hoop bedrijven voorbeeld aan nemen .
Naamplaat nodig ? Daarheen. Waarheen ? Naambordensite .

kwaliteit
Rebecca | 19-03-2018

Prima kwaliteit van de levering, communicatie via mail accuraat en snel.
Tip: levertijd bij benadering op de site zetten, bv bij emaille product langere levertijd nodig.

prima opgelost
MdP | 15-03-2018

Het toesturen duurde langer dan gepland, dus ik heb gebeld en bericht achtergelaten, werd meteen teruggebeld en kon 's avonds ook nog gewoon terugbellen. Daarna goed contact gehouden en uiteindelijk werd het naambordje keurig geleverd. Prima service en het resultaat is heel netjes, precise conform verwachting!

Naambord
Mooi bij Marlon | 03-03-2018

Super mooi naambord ontvangen voor mijn eigen zaak. Top resultaat!

Naambord
C.J Krijgsman | 11-01-2018

Super mooi geworden,echt een aanrader!
Netjes geleverd ,goede service!!

Mooi bordje, netjes geleverd
Hans Smits | 03-01-2018

Het RVS-naambordje wat ik had besteld was zo mooi als ik gehoopt had en werd netjes afgeleverd. Daarbij vond ik het heel handig dat het bordje gewoon door de brievenbus kon. Ik ben er heel blij mee! Twee tips: 1. Op de website bij bestelling het naambordje tonen zoals je het bestelt, inclusief lettertype (op mijn iPad gebeurde dat niet). 2. Na de bestelling informeren over de verwachte afleverdatum.

huisnummer-naam-bord
Joke van Schie | 02-01-2018

Wij hebben een emaille huisnummer-naam-bord besteld via de naambordensite.nl
Het bestellen via de site ging eenvoudig en het bordje ziet eruit zoals we bedacht hadden! Na het bestellen wilde ik nog een kleine wijziging doorvoeren, wat geen probleem was voor denaambordensite.nl
De levering ging sneller dan verwacht, wat natuurlijk altijd fijn is.

Huisnummerbord
Christa | 02-01-2018

We hebben een antraciet grijs huisnummerbord voor onze dochter en schoonzoon besteld en deze zijn er erg blij mee en vinden het een mooi bord en het voldoet aan hun verwachtingen. Ook de levertijd was goed en we werden keurig op de hoogte gesteld van de levering. Dit ging goed want we hebben het bordje rechtstreeks naar het adres van onze dochter gestuurd en de factuur naar ons adres. Prima geregeld!

Naambordje
Monique | 02-01-2018

Ik ben zeer tevreden over het product! Ook de service is perfect en er wordt met je meegedacht! Echt een aanrader!

NAAMBORDJE MET NUMMER
JR v Veen | 01-01-2018

Allemaal goed, snelle levering, goed verpakt ,met plugjes en schroefjes. Wat ik er mooi aan vond je kan zelf ontwerpen en ziet direct
resultaat hoe het wordt.
duurzaamheid ? ja ziet er goed uit de rest hoor je over tien jaar. d.v.

Dik tevreden
Heg | 30-12-2017

Bij de naambordensite een huisnummerbordje besteld. Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Ambachtelijke kwaliteit emaille. De uitlevering vond niet plaats op de door het bedrijf aangegeven dag. Was rond de kerstdagen. Hier op gereclameerd. Zeer snel bericht van het bedrijf, vergezeld van excuses. Er werd aangegeven dat men er direct werk van zou maken. Allemaal heel attent dus. Direct na de kerst werd het hoogwaardige product alsnog geleverd.

Eindelijk !!
Henk Langhout | 30-12-2017

Na lang zoeken en gegoochel eindelijk het juiste gevonden.
Wat er doorgaans aangeboden wordt op het gebied van “ pas op hier waak ik” de zgn waarschuwingsborden is van de meest goedkope en niet duurzame soort materialen van b.v. plastic alu of een in plastic verpakte foto van het ras wat van ellende na 3 maanden uit elkaar valt. Bij toeval op deze site belandt zie daar de mooiste ooit ! Mooie grote maat met een natuurgetrouw hoofd ( ! ) van Dobermann Pincher geweldig in één woord.
De kwaliteit is van de eerste soort emaille en denk zelfs dat het bord het huis overleefd !
In de hoop dat mijn aankoop ook nog een preventieve en afschrikkende werking heeft op mensen met slechte bedoelingen ben ik dubbel tevreden en was deze investering het meer dan waard
Nog vermeldingswaardig : incl. 4 eerste kwaliteits R.V.S. schroeven & 4 eerste kwaliteit Fischer pluggen

Super!
janne poort | 30-12-2017

Wij hebben een emaille naambordje besteld, erg mooi en van zeer goede kwaliteit.

Heel tevreden!!!
Tessa en Bruno | 16-12-2017

Wij zeer tevreden over ons gepersonaliseerde naambord! Zowel de kleur van het bord als de kleur van de letters is vrij te kiezen. Zo past je bord bij elke gevel! Van zeer stevig materiaal en inclusief pluggen en vijzen om het bord op te hangen. Zeker zijn prijs en wachttijd waard!

MOOI bord
H.v.d.M | 05-12-2017

Prachtig glazen naambord met RVS plaatje. Eigenlijk precies zoals ik had verwacht.
Wel lang geduurd voor het werd verzonden. Na telefoontje wel meteen de volgende dag verstuurd, mogelijk door de drukt van Sinterklaas per ongeluk 'vergeten'. Kan gebeuren, goed opgelost! De schroeven zitten in de verpakking 'verstopt' in een omgevouwen stukje van de verpakking. Kijk je makkelijk overheen.

naamplaatje
stock | 04-12-2017

Mooi naamplaatje, goede kwaliteit voor een mooie prijs.
Snelle levering.

Marijke Van der horst | 02-12-2017

Makkelijk te bestellen.
Goede service.
We zijn zeer blij met het mooie uithangbord.

Huisnummer
A.Oldekamp | 01-12-2017

Perfect en snel geleverd betreffende ons huisnummer

Huisnr.
Lida Meijne | 23-11-2017

Mooi Huisnr. en niet duur.
Het aantal gaatjes zou minder mogen in plaats van vier op elke hoek zou ik links en rechts in het midden een gaatje plaatsen. Dat is voldoende om het op te hangen.

Prima koop
Sanneke | 23-11-2017

De naambordjes zijn precies zo geleverd als ik had gewild.
Goede koop, snel, goed betaalbaar en netjes bezorgd!

Prima bedrijf
Schot | 23-11-2017

Naambordjes netjes binnen 3 dagen na bestelling bezorgt .

Top
Emily | 06-11-2017

Hartelijk dank voor het mooie naamplaatje! Met name veel dank voor de snelle levering en het plaatje past precies en staat erg mooi!

Huisnummer plaatje
Corian | 05-11-2017

Zeer tevreden met de kwaliteit, de service,de snelheid van levering,keurige prijs en het meedenken!
Waren vergeten te vermelden wat ons huisnummer moest zijn en kregen een keurige en oplettende mail..

prima
M. Ekkel/Smits | 05-11-2017

Mijn nieuwe huisnummer is netjes en snel afgeleverd. Zeer tevreden!!!


prima
ingrid | 23-10-2017

een uithangbord besteld en heel snel en perfect geleverd. Wij zijn er erg blij mee!

Prima service en mooie kwaliteit!
Marjan | 12-10-2017

Wij zijn geweldig blij met onze RVS naamplaat met gegraveerde (groene) letters. Bij een nieuwe voordeur hoort een mooi naambordje, en dat is gelukt. Snelle levering ook. De service na levering is ook dik in orde. Wij wilden graag plakstrips aan de achterkant en dit is alsnog heel snel in orde gemaakt. Bedankt!

Een blije klant..
San | 06-10-2017

Overzichtelijke site , makkelijk bestellen , snelle levering , goede kwaliteit...zeer tevreden !

Prachtig!
Irma | 04-08-2017

Wat een mooi naambord! Werkelijk super. Ook superservice want ik wilde een nieuw naambord op de oude plek. De schroefgaten moesten overeenkomen. Na telefonisch contact geen probleem. Echt supermooi geworden. Prijs-kwaliteit verhouding dik in orde.

Naamplaat
M. Kooistra | 31-07-2017

Een aluminium naambord met gegraveerde letters besteld, binnen 3 werkdagen lag deze al bij ons in de bus terwijl er 5 werkdagen voor staan, naambord keurig in orde precies zoals we verwachtten. Zijn er zeer blij mee.

Top!
Paula | 30-07-2017

Bordjes zijn makkelijk te personaliseren en bestellen op de website. Snelle en nette levering, goed verpakt. En eenmaal opgehangen bij de voordeur een mooie aanwinst voor onze woning! Een naambordje om trots op te zijn! :-)

Waarschuwingsbord
K van Dijk | 30-07-2017

Goede kwaliteit, snelle levering. Zeer tevreden.

zeer tevreden
Sarah Piffert | 30-07-2017

Alles verloopt volgens afspraak. Levering is op tijd. Men krijgt nog een controle mail voordat de effectieve bestelling gemaakt wordt. Ik ben zeer tevreden.

Prima
Floor Harms | 30-07-2017

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitberhouding. Ik had een bordje met boorgaten besteld en was toch met plakstrip uitgevoerd. Heb ervoor gekozen dat zo te laten en dat staat prima.

Prima
Goos Veenendaal | 29-07-2017

Zorgvuldige uitvoering van mijn order en een snelle levering.

Goede aankoop
Monique du Crocq-luijer | 29-07-2017

Wij hebben een goede aankoop gedaan bij de naambordensite.
Hebben een naambordje in de kleur zilver besteld met blauwe sierletters.
Onze verwachtingen zijn uitgekomen. Kwaliteit en prijsverhouding is prima !
Voor iedere portemonnee hebben ze een leuk naambordje.

Naamplaatje.
Heer Oosterveld. | 29-07-2017

Mooi naamplaatje en de levering was vlot. Alleen waren er geen messing schroeven bij om het naamplaatje vast te zetten. Moest voor twee schroeven op pad en bij de eerste zaak waar ik kwam hadden ze geen messing,wel RVS schroeven,maar dat staat niet mooi. Bij de volgende zaak is het gelukt, al met al een beetje knullig.
Punt van aandacht.

Reactie naambordensite.
beste heer Oosterveld. Bedankt voor uw review. We hebben vanwege uw aandacht punt bij messing naamborden de keuze gaatjes met schroefjes toegevoegd.

Naamplaatje buiten
Van Herreweghe | 22-07-2017

Heel mooi

Geweldig
Annelies en Bart | 12-07-2017

Prachtig naambord, nog mooier dan verwacht! Staat mooi op de gevel van ons pitoresk huisje anno 1905 in Middenbeemster Noord Holland.Ook het contact is snel en accuraat. Wij zoj zeer tevreden en bevelen de naambordensite dan ook van harte aan!,

Super service en kwaliteit!
Carola Riksma | 07-07-2017

Diverse keren gemaild met de naambordensite omdat ik voor een bepaalde datum een naambordje nodig had en ik hem eigenlijk iets te laat had besteld. Altijd super snel reactie en de naambordensite heeft er voor gezorgd dat het naambordje alsnog op tijd binnen was! En het bordje is ook nog eens super mooi!! Bedankt voor de geweldige service en kwaliteit!

Kort maar Krachtig
AH Janssen van Doorn | 05-07-2017

S àvonds huisnummer besteld en twee dagen later had ik het in m,n brievenbus
Super !

Correctie
Alex VDL | 05-07-2017

Correctie op mijn vorige review. Volgens mij was mijn browser niet goed, want nu heeft de website een prima en overzichtelijke layout. Nogmaals bedankt voor de goede service.

Top product, perfecte service
Alex VDL | 05-07-2017

De website is niet anno 2017 maar dat weerhield mij niet om een mooi verlicht huisnummer te bestellen. Bestelling ging vlot en niet lang erna kreeg ik een voorbeeld via email. Na bevestiging had ik het bord binnen enkele dagen in huis. Zeer mooi product waarmee de gevel van ons huis zeker meer uitstraling krijgt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Super
Spelier | 04-07-2017

Super tevreden over bestelling en levering , had het de volgende dag al in huis, was een cadeau voor vaderdag en we zijn er heel blij mee, geeft goed licht en is heel mooi, ook eerst een voorbeeld gehad, al veel positieve reacties op gehad. Kortom bedankt voor de mooie en snelle levering van ons naambord. Top

Mooi naamplaatje
Laura | 03-07-2017

We zochten een naamplaatje voor op onze brievenbus. Via denaambordensite.nl konden we er zelf een ontwerpen en kiezen of er gaatjes in het plaatje moesten komen of dat we hem met een plakstrip wilden ontvangen. We hadden voor de plakstrip gekozen en dit werkte prima bij het aanbrengen! Hij staat er goed op! Snelle en correcte levering. Zeer tevreden over het resultaat en de afhandeling van onze bestelling.

jongema | 02-07-2017

keurig bordje geleverd, binnen een paar dagen in huis, dikke prima !!!

Jjmbaars | 01-07-2017

Ben zeer tevreden over mijn aankoop; een product van goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Top adres
Stephan Swinkels | 01-07-2017

Dit is absoluut DE site voor naambonden. Snel, goed en professioneel!

Prima service
Wim Impens | 01-07-2017

Nummerbord besteld via de webshop. Prima overzichtelijk en alle prijsklassen. Vandaag besteld, morgen in huis. Nou ja het werd overmorgen. Maar ja, wat geeft dat?

Mooi monument
Ilse | 26-06-2017

Bedankt voor het rvs-plaatje dat ik had besteld, het monumentje voor mijn overleden man is nu compleet. Het plaatje is precies zoals we hadden gehoopt. De levering was snel en ook het mailcontact naar aanleiding van mijn vragen liep gesmeerd. Dank hiervoor.

Prima service
Eduard Bos | 25-06-2017

Deze mensen geven echt service.
Ik werd zelfs nog gebeld vlak nadat ik 's avonds mijn naambord had besteld, er waren nog een paar dingen niet helemaal duidelijk. Dit hebben we telefonisch besproken en opgelost.
Ik had nogal haast met mijn naambordje, dit was totaal geen probleem. Nog de volgende dag werd mijn RVS naambord gemaakt en opgestuurd.
Het naambord was een cadeau en diegene waar we het aan gegeven hadden waren er erg blij mee.
Kortweg: een aanrader, prima service en een geweldig product.

Prachtig
Karin | 25-06-2017

Snelle reactie, goede service, snelle levering en het belangrijkste een prachtig en kwalitatief goed product! Zeer tevreden

Erg mooi uithangbord
Jeren Berg | 24-06-2017

Bedankt voor de mooie uithangbord met volgbordjes. Snel geleverd en goede communicatie.

Prima service
Ina | 24-06-2017

Snelle levering en prima service, erg tevreden

Nummerbord
Joke Hutzezon | 24-06-2017

er zitten niet eens schroefjes bij....

deNaambordensite:
Beste mevrouw Hutzezon,
Bedankt voor uw beoordeling. Bij goedkope kunststof huisnummers kunt u kiezen uit zelftape of gaatjes. Wij proberen de prijs zo laag mogelijk te houden. Wij leveren hier geen schroefjes bij omdat het gewicht gaat toenemen en daardoor de portokosten voor ons een stuk duurder wordt en de prijs van uw kunststof huisnummer zal stijgen.  Tevens wil de een een lange schroef en de ander weer een kort schroef.

Maar wij willen u alsnog 4 schroefjes gratis toesturen.
Wij hopen dat u tevreden bent met ons antwoord.

Tevreden
De vries | 20-06-2017

Naamplaatje voor vaderdag, goed advies en snelle levering. Ik mocht na vaderdag rekening betalen anders was de verrassing er al af.