Reviews

Prima service en mooie kwaliteit!
Marjan | 12-10-2017

Wij zijn geweldig blij met onze RVS naamplaat met gegraveerde (groene) letters. Bij een nieuwe voordeur hoort een mooi naambordje, en dat is gelukt. Snelle levering ook. De service na levering is ook dik in orde. Wij wilden graag plakstrips aan de achterkant en dit is alsnog heel snel in orde gemaakt. Bedankt!

Een blije klant..
San | 06-10-2017

Overzichtelijke site , makkelijk bestellen , snelle levering , goede kwaliteit...zeer tevreden !

Prachtig!
Irma | 04-08-2017

Wat een mooi naambord! Werkelijk super. Ook superservice want ik wilde een nieuw naambord op de oude plek. De schroefgaten moesten overeenkomen. Na telefonisch contact geen probleem. Echt supermooi geworden. Prijs-kwaliteit verhouding dik in orde.

Naamplaat
M. Kooistra | 31-07-2017

Een aluminium naambord met gegraveerde letters besteld, binnen 3 werkdagen lag deze al bij ons in de bus terwijl er 5 werkdagen voor staan, naambord keurig in orde precies zoals we verwachtten. Zijn er zeer blij mee.

Top!
Paula | 30-07-2017

Bordjes zijn makkelijk te personaliseren en bestellen op de website. Snelle en nette levering, goed verpakt. En eenmaal opgehangen bij de voordeur een mooie aanwinst voor onze woning! Een naambordje om trots op te zijn! :-)

Waarschuwingsbord
K van Dijk | 30-07-2017

Goede kwaliteit, snelle levering. Zeer tevreden.

zeer tevreden
Sarah Piffert | 30-07-2017

Alles verloopt volgens afspraak. Levering is op tijd. Men krijgt nog een controle mail voordat de effectieve bestelling gemaakt wordt. Ik ben zeer tevreden.

Prima
Floor Harms | 30-07-2017

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitberhouding. Ik had een bordje met boorgaten besteld en was toch met plakstrip uitgevoerd. Heb ervoor gekozen dat zo te laten en dat staat prima.

Prima
Goos Veenendaal | 29-07-2017

Zorgvuldige uitvoering van mijn order en een snelle levering.

Goede aankoop
Monique du Crocq-luijer | 29-07-2017

Wij hebben een goede aankoop gedaan bij de naambordensite.
Hebben een naambordje in de kleur zilver besteld met blauwe sierletters.
Onze verwachtingen zijn uitgekomen. Kwaliteit en prijsverhouding is prima !
Voor iedere portemonnee hebben ze een leuk naambordje.

Naamplaatje.
Heer Oosterveld. | 29-07-2017

Mooi naamplaatje en de levering was vlot. Alleen waren er geen messing schroeven bij om het naamplaatje vast te zetten. Moest voor twee schroeven op pad en bij de eerste zaak waar ik kwam hadden ze geen messing,wel RVS schroeven,maar dat staat niet mooi. Bij de volgende zaak is het gelukt, al met al een beetje knullig.
Punt van aandacht.

Reactie naambordensite.
beste heer Oosterveld. Bedankt voor uw review. We hebben vanwege uw aandacht punt bij messing naamborden de keuze gaatjes met schroefjes toegevoegd.

Naamplaatje buiten
Van Herreweghe | 22-07-2017

Heel mooi

Geweldig
Annelies en Bart | 12-07-2017

Prachtig naambord, nog mooier dan verwacht! Staat mooi op de gevel van ons pitoresk huisje anno 1905 in Middenbeemster Noord Holland.Ook het contact is snel en accuraat. Wij zoj zeer tevreden en bevelen de naambordensite dan ook van harte aan!,

Super service en kwaliteit!
Carola Riksma | 07-07-2017

Diverse keren gemaild met de naambordensite omdat ik voor een bepaalde datum een naambordje nodig had en ik hem eigenlijk iets te laat had besteld. Altijd super snel reactie en de naambordensite heeft er voor gezorgd dat het naambordje alsnog op tijd binnen was! En het bordje is ook nog eens super mooi!! Bedankt voor de geweldige service en kwaliteit!

Kort maar Krachtig
AH Janssen van Doorn | 05-07-2017

S àvonds huisnummer besteld en twee dagen later had ik het in m,n brievenbus
Super !

Correctie
Alex VDL | 05-07-2017

Correctie op mijn vorige review. Volgens mij was mijn browser niet goed, want nu heeft de website een prima en overzichtelijke layout. Nogmaals bedankt voor de goede service.

Top product, perfecte service
Alex VDL | 05-07-2017

De website is niet anno 2017 maar dat weerhield mij niet om een mooi verlicht huisnummer te bestellen. Bestelling ging vlot en niet lang erna kreeg ik een voorbeeld via email. Na bevestiging had ik het bord binnen enkele dagen in huis. Zeer mooi product waarmee de gevel van ons huis zeker meer uitstraling krijgt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Super
Spelier | 04-07-2017

Super tevreden over bestelling en levering , had het de volgende dag al in huis, was een cadeau voor vaderdag en we zijn er heel blij mee, geeft goed licht en is heel mooi, ook eerst een voorbeeld gehad, al veel positieve reacties op gehad. Kortom bedankt voor de mooie en snelle levering van ons naambord. Top

Mooi naamplaatje
Laura | 03-07-2017

We zochten een naamplaatje voor op onze brievenbus. Via denaambordensite.nl konden we er zelf een ontwerpen en kiezen of er gaatjes in het plaatje moesten komen of dat we hem met een plakstrip wilden ontvangen. We hadden voor de plakstrip gekozen en dit werkte prima bij het aanbrengen! Hij staat er goed op! Snelle en correcte levering. Zeer tevreden over het resultaat en de afhandeling van onze bestelling.

jongema | 02-07-2017

keurig bordje geleverd, binnen een paar dagen in huis, dikke prima !!!

Jjmbaars | 01-07-2017

Ben zeer tevreden over mijn aankoop; een product van goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Top adres
Stephan Swinkels | 01-07-2017

Dit is absoluut DE site voor naambonden. Snel, goed en professioneel!

Prima service
Wim Impens | 01-07-2017

Nummerbord besteld via de webshop. Prima overzichtelijk en alle prijsklassen. Vandaag besteld, morgen in huis. Nou ja het werd overmorgen. Maar ja, wat geeft dat?

Mooi monument
Ilse | 26-06-2017

Bedankt voor het rvs-plaatje dat ik had besteld, het monumentje voor mijn overleden man is nu compleet. Het plaatje is precies zoals we hadden gehoopt. De levering was snel en ook het mailcontact naar aanleiding van mijn vragen liep gesmeerd. Dank hiervoor.

Prima service
Eduard Bos | 25-06-2017

Deze mensen geven echt service.
Ik werd zelfs nog gebeld vlak nadat ik 's avonds mijn naambord had besteld, er waren nog een paar dingen niet helemaal duidelijk. Dit hebben we telefonisch besproken en opgelost.
Ik had nogal haast met mijn naambordje, dit was totaal geen probleem. Nog de volgende dag werd mijn RVS naambord gemaakt en opgestuurd.
Het naambord was een cadeau en diegene waar we het aan gegeven hadden waren er erg blij mee.
Kortweg: een aanrader, prima service en een geweldig product.

Prachtig
Karin | 25-06-2017

Snelle reactie, goede service, snelle levering en het belangrijkste een prachtig en kwalitatief goed product! Zeer tevreden

Erg mooi uithangbord
Jeren Berg | 24-06-2017

Bedankt voor de mooie uithangbord met volgbordjes. Snel geleverd en goede communicatie.

Prima service
Ina | 24-06-2017

Snelle levering en prima service, erg tevreden

Nummerbord
Joke Hutzezon | 24-06-2017

er zitten niet eens schroefjes bij....

deNaambordensite:
Beste mevrouw Hutzezon,
Bedankt voor uw beoordeling. Bij goedkope kunststof huisnummers kunt u kiezen uit zelftape of gaatjes. Wij proberen de prijs zo laag mogelijk te houden. Wij leveren hier geen schroefjes bij omdat het gewicht gaat toenemen en daardoor de portokosten voor ons een stuk duurder wordt en de prijs van uw kunststof huisnummer zal stijgen.  Tevens wil de een een lange schroef en de ander weer een kort schroef.

Maar wij willen u alsnog 4 schroefjes gratis toesturen.
Wij hopen dat u tevreden bent met ons antwoord.

Tevreden
De vries | 20-06-2017

Naamplaatje voor vaderdag, goed advies en snelle levering. Ik mocht na vaderdag rekening betalen anders was de verrassing er al af.