Naambordjes

Naambordjes, er zijn zoveel soorten! Romantisch hout of modern RVS. Welke kiest u? Een naambord is heel persoonlijk. Een leuk bordje voor uw appartement is anders dan een naambord op een woning voor een groot gezin. Bent u op zoek naar een afbeelding op uw naambordjes? Dan kunt u kiezen uit airbrush, cottage, houten, graniet, kermiek en stalen naamborden. U kiest zelf de afbeelding, letterkleur, en het lettertype. Naambordjes met plaatje, of zonder; ze worden gratis verzonden binnen Nederland! 

  keramiek naambord  cottage naambord  naambord hout

Naambordjes maken, grote diversiteit

Wilt u uw eigen naambordjes maken? U heeft bij ons ruime keuze. Een gepersonaliseerd naambordje is ook een leuk cadeau voor iemand met een nieuwe woning. Wij krijgen ook met grote regelmaat de vraag of onze schilder een afbeelding kan maken van een huisdier. Bijvoorbeeld een houten naambord voor de stal, met afbeelding van het paard. Geen probleem. Neem even contact met op ons op, telefonisch of via e-mail, en samen kijken we naar de mogelijkheden.
Onze naambordjes met vaste tekst zijn ook geschikt als naambord voor een slaapkamer, kantoor en badkamer. Er is ook een categorie met aanduidings en verbod borden, handig voor particulieren en bedrijven!

Zelf je naambordjes ontwerpen 

Inmiddels kun je bij ons al diverse naambordjes helemaal zelf ontwerpen. De online ontwerp tool maakt het je wel erg gemakkelijk. Wat dacht je van een verlicht naambord, ook erg leuk voor binnen! Ben je fan van strak en modern? Kies dan een van de vele RVS naambordjes om zelf te ontwerpen! Ook voor de meeste naambordjes die je zelf kunt ontwerpen geldt de gratis verzending binnen Nederland. De bordjes zullen prachtig staan bij de voordeur van je woning.

Leuke bordjes als cadeau idee

Onlangs hebben we ook mooie houten hartenwens naambordjes in het assortiment opgenomen. Deze hartvormige borden kun je voorzien van een eigen tekst. Een uniek cadeau voor een dierbare! Mooi om te geven, bijvoorbeeld aan opa of oma. De juf of meester en natuurlijk papa en mama!