Naambordjes

Naambordjes, er zijn zoveel soorten! Romantisch hout of modern RVS. Welke kiest u? Een naambord is heel persoonlijk. Een leuk bordje voor uw appartement is anders dan een naambord op een woning voor een groot gezin. Bent u op zoek naar een afbeelding op uw naambordjes? Dan kunt u kiezen uit airbrush, cottage, houten, graniet, kermiek en stalen naamborden. U kiest zelf de afbeelding, letterkleur, en het lettertype. Naambordjes met plaatje, of zonder; ze worden gratis verzonden binnen Nederland! 

  keramiek naambord  cottage naambord  naambord hout

Naambordjes maken, grote diversiteit

Wilt u uw eigen naambordjes maken? U heeft bij ons ruime keuze. Een gepersonaliseerd naambordje is ook een leuk cadeau voor iemand met een nieuwe woning. Wij krijgen ook met grote regelmaat de vraag of onze schilder een afbeelding kan maken van een huisdier. Bijvoorbeeld een houten naambord voor de stal, met afbeelding van het paard. Geen probleem. Neem even contact met op ons op, telefonisch of via e-mail, en samen kijken we naar de mogelijkheden.
Onze naambordjes met vaste tekst zijn ook geschikt als naambord voor een slaapkamer, kantoor en badkamer. Er is ook een categorie met aanduidings en verbod borden, handig voor particulieren en bedrijven!